skip to Main Content

Heb je GevoelsVerkenner en wil je wat support om er mee te werken? Doe je dit liever samen? Dan deel ik graag mijn ervaringen en expertise met jou. Ook gaan we direct praktisch aan de slag. Het is het meest effectief als je het handboek en de kaarten al hebt gelezen. Zodat er enige basiskennis aanwezig is.

Er is een maximum aantal deelnemers, dus schrijf je nu in om zeker mee te kunnen doen op woensdag 26 juni om 10:15u. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Ik ben erop gericht met deze ‘Basis Webinar’ jou de kickstart te geven om geïnspireerd aan de slag te kunnen gaan met alles wat je ervaren en ontdekt hebt.

Mocht je er LIVE niet bij kunnen zijn, geen probleem, schrijf je gewoon in en je ontvangt een link direct na afloop van het webinar. De opname kun je vervolgens binnen 14 dagen terugkijken.

Meer info en/of inschrijven webinar

Lees hieronder enkele reacties van voorgaande deelnemers op het webinar: ‘GevoelsVerkenner de basis’.

Trudy Borst- Poptalk

Super! Ik heb weer een aantal ideetjes opgedaan en ga er mee aan de slag!

Angela Peters- SmartThinkingBreda

Heerlijk verhelderend en ook bevestigend dat ik op het goede spoor zit. Heb er al veel mee gewerkt en vele inzichten zien ontstaan. Dank je wel Greetje.

Janneke van Lint- Praktijk Toermalijn

Erg inspirerend, goede uitleg en je hebt een prachtige Gevoelsverkenner Methodiek ontwikkeld waar je trots op mag zijn!

Caroline Jaroszewski

Duidelijke uitleg op een aangename manier gebracht. Ik heb het spel zelf nog niet gebruikt omdat ik nog coach in opleiding ben maar vanmorgen voor het webinar in de handleiding gevlogen en nu samen met het webinar een zeer duidelijk beeld over deze waardevolle methodiek! Ik denk dat ik hiermee vele leuke uurtjes in mijn toekomstige praktijk ga kunnen vullen!

Praktijk Christel Ahles

Duidelijke info, verhelderend, nog meer enthousiast geworden, fijn dat je rustig praat, een actief webinar hebt gegeven waar ik zelf ook inzicht door heb ontvangen. Tot een volgende keer!

Coby Bouwmans- Autisme en Zo

Inspirerend en het liet me echt zien dat het zo mooi in de juiste afstemming zit en daar ga ik graag voor.

Monique Lohuis Kindercoach

Heel fijn en verhelderend. De opdrachtjes ga ik nog eens rustig overdoen als ik je webinar nog eens luister.

Simone vd Broek- Potje Geluk kindercoaching

Het gaf echt inzichten en heeft mijn creatieve brein aangezet. Ik kan dit zeker koppelen aan de geboortepsychologie waar ik mee werk.

Kristl Caels – Praktijk Happy Me

Super, duidelijk, aangename stem om naar te luisteren, inspirerend.

Foto: Kids coaching by Hanneke

Foto: Trudy Borst van Poptalk

Back To Top