skip to Main Content

Met mijn praktijk Het Zonnewiel was ik in 2007 één van de eerste kindercoaches van Nederland.  Hier richt ik me op het coachen & counselen van kinderen, jongeren en ouders. Als pionier op het gebied van kindercoaching won ik de startersprijs van de Kamer van Koophandel in 2009.

De drijfveer achter alles wat ik doe is dat ik mensen graag inspireer tot het leiden van een authentiek leven, waarin ruimte is voor groei, verwondering en verbondenheid. Maar soms is er iemand anders nodig die ineens perfect je missie weet te verwoorden. Een jonge meid van 16 jaar schreef me een kaartje tijdens haar coachtraject, verschillende momenten in haar leven heb ik haar mogen begeleiden: ‘Je hebt me tot een kwetsbaar én krachtig mens gemaakt’. Precies die combinatie. Dat vond ik zo schitterend verwoord. 

Misschien ken je me wel van ‘Matty en Greetje’? Met Matty van der Rijzen heb ik eerder Schatgravers® (inmiddels ook Engelstalig uitgegeven), KompasVinder® en de methodiek Schateiland Expeditie® ontwikkeld.

Ik combineer kennis en ervaring graag met een creatieve en speelse aanpak. Mijn ervaring is dat dit sneller en gemakkelijker inzichtelijk maakt wat er speelt en wat nodig is. Bovendien is het een stuk leuker! Al met al duurt het jaren voordat er een eindproduct ligt. Steeds wordt het idee verder bijgeschaafd of uitgebreid, net zolang totdat er iets ligt dat echt raak is.

Klik hier voor een overzicht van mijn theoretische achtergrond en voortdurende bijscholing.

Back To Top