skip to Main Content
Ga je mee op verkennersreis voor een totale onderdompeling in de methodiek GevoelsVerkenner?

Wat zie ik er naar uit om professionals LIVE te trainen met GevoelsVerkenner.  Speelse interactie, elkaar kunnen zien, verbinding, samen zijn, de diepte in en samen lachen. De eerste drie licentietrainingen zijn inmiddels geweest en het waren steeds weer fantastische dagen. De trainingen van januari, maart en april zitten al vol. Maar er zijn nog een paar plekken vrij om je aan te sluiten bij de training op 7 en 8 juni 2022.

Je krijgt 2 dagen volop inspiratie, hand-outs en werkvormen die je zowel in je consulten als workshops aan kinderen, jongeren, volwassenen (ouders) kunt inzetten. Dit is inclusief licentie om zelf workshops aan professionals te geven. Zodat we gezamenlijke kennis & inspiratie kunnen gaan verspreiden door Nederland en België.

Je mag na deze training alle hand-outs gebruiken zoveel je maar wilt en je krijgt een GevoelsVerkenners-trainers-logo die alleen voor licentie-houders te gebruiken is. Je kunt na de licentietraining lid worden van de besloten Facebookgroep en krijgt een vermelding met jouw bedrijfsnaam (incl. doorlink) op de website. Dit is een aanbod dat voor altijd geldig is. Er zijn geen terugkerende registratie- of licentiekosten. Om voldoende aandacht te hebben voor iedereen werk ik met groepen van maximaal 10 deelnemers. 

Praktische informatie

Datum: 7 en 8 juni 2022 van 10:30u tot 16:30u, welkom in de zaal vanaf 10:15u.
Locatie: Klooster Nieuwkerk in Goirle. Een schitterende plek met historie, mooie ruimtes, lekker eten, omringd door natuur. Je kunt hier indien gewenst tegen voordelige tarieven overnachten. Meer info: https://kloosternieuwkerkgoirle.nl/
Tarief: deze tweedaagse kost € 450,- excl. btw (€ 544,50 incl. btw) incl. onbeperkte licentie om professionals te mogen trainen (er zijn geen terugkerende extra kosten of verplichte bijscholingdagen), certificaat, alle hand-outs, werkboekje, en 3 prachtige licentie logo’s. De dagen zijn geheel verzorgd incl.: zoete lekkernijen, koffie, thee en een zalige 2 gangen kloosterlunch.
Studiepunten: indien je lid bent van de beroepsvereniging ‘De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg’ kun je studiepunten behalen voor deze training (4 dagdelen bijscholing). Ben jij aangesloten bij een andere beroepsvereniging? Informeer dan voor de zekerheid zelf even.
Betaling: Stuur me een mailtje met als je zeker mee wilt doen en gegarandeerd wil zijn van een plek.

Criteria om mee te doen:

  • Je hebt kennis van de methodiek en het handboek en zelf al enige werkervaring opgedaan voor aanvang van de training. Dit is enorm waardevol voor jezelf en de groep.
  • Het is volledig aan jou of je door het volgen van deze training vooral inzet op het toepassen in je eigen praktijk (of klas) of dat je ook workshops wilt geven aan professionals. Er zijn geen verwachtingen wat dat betreft.
  • Je ontvang deze dagen ook extra tips in het werken met de GevoelsVerkenner poppetjesset van Verwonderland. Het is zeer handig als je deze in bezit hebt en meeneemt. Mocht je workshops willen geven aan professionals en ook met de poppetjes naar buiten treden dan verwacht ik dat je in bezit bent van de originele GevoelsVerkenner poppetjesset.

Wie weet zie ik je in juni 2022! Zo ja, hoor ik het graag
Laat je me het ook weten mocht je nog vragen hebben?

We gaan er bijzondere dagen van maken…:)

Foto’s: Klooster Nieuwkerk Goirle

Back To Top