skip to Main Content
Ga je mee op verkennersreis voor een totale onderdompeling in de methodiek GevoelsVerkenner?

Wat zie ik er naar uit om ook in 2023 weer professionals LIVE te mogen trainen tijdens de tweedaagse licentietraining GevoelsVerkenner. Er zijn dit jaar nog plekken vrij om je aan te sluiten bij de training op 5 en 6 juni óf 9 en 10 oktober.

Je krijgt 2 dagen volop inspiratie, hand-outs en werkvormen die je zowel in je consulten als workshops aan kinderen, jongeren, volwassenen (ouders) kunt inzetten. Dit is inclusief licentie om zelf workshops aan professionals te geven. Zodat we gezamenlijke kennis & inspiratie kunnen gaan verspreiden door Nederland en België.
Het is overigens geheel aan jou of je de GevoelsVerkenner wilt inzetten voor je eigen praktijk, instelling, klas etc. of dat je er ook workshops in wilt geven. Je bent sowieso van harte welkom!

Je mag na deze training alle hand-outs gebruiken zoveel je maar wilt en je krijgt een GevoelsVerkenners-trainers-logo die alleen voor licentiehouders te gebruiken is. Je kunt na de licentietraining lid worden van de besloten Facebookgroep en krijgt een vermelding met jouw bedrijfsnaam (incl. doorlink) op de website. Om voldoende aandacht te hebben voor iedereen werk ik met groepen van maximaal 10 deelnemers en is er altijd een gast-trainer aanwezig die veel ervaring heeft in het werken met deze methodiek. 

Praktische informatie

Datum: 5 en 6 juni 2023 van 10:30u tot 16:30u, welkom in de zaal vanaf 10:15u (of 9 en 10 oktober op dezelfde tijden).
Locatie: Klooster Nieuwkerk in Goirle. Een schitterende plek met historie, mooie ruimtes, lekker eten, omringd door natuur. Je kunt hier tegen schappelijke tarieven overnachten. Meer info: https://kloosternieuwkerkgoirle.nl/
Tarief: deze tweedaagse kost € 450,- excl. btw (€ 544,50 incl. btw) inclusief licentie om professionals workshops te mogen geven, certificaat, cursus-map en hand-outs, werkboekje en 3 prachtige licentie logo’s. De dagen zijn geheel verzorgd incl.: zoete lekkernijen, koffie, thee en een zalige 2 gangen kloosterlunch. De methodiek is exclusief en schaf je los aan. Neem deze mee naar de training.
Studiepunten: indien je lid bent van de beroepsvereniging ‘De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg’ kun je studiepunten behalen voor deze training (4 dagdelen bijscholing). Ben jij aangesloten bij een andere beroepsvereniging? Informeer dan voor de zekerheid zelf even.
Betaling: Stuur me een mailtje met je gegevens als je zeker mee wilt doen en gegarandeerd wilt zijn van een plek.

Oh ja en werk je binnen het onderwijs? De licentietraining wordt dan ook regelmatig vergoed vanuit het scholingsbudget van de onderwijsinstelling. In deze infographic kun je zien (of laten zien) wat de meerwaarde is van GevoelsVerkenner in het onderwijs. Mogelijk interessant om te bespreken met je werkgever of diegene die gaat over opleiding en scholing.

Criteria om mee te doen:

  • Ik vraag je om de methodiek met het handboek en de bijgaande kaarten voorafgaand aan de training door te lezen. Zodat je alvast bekend bent de verkenners en de achterliggende theorie. Het is waardevol als je al een keer met de methodiek hebt geoefend. Dit kan ook met een klein onderdeel en hoeft niet in een werksetting. Een keer toepassen met een kennis, familielid of gewoon voor jezelf kan natuurlijk ook.
  • Het is volledig aan jou of je na het volgen van deze licentietraining zelf ook gaat trainen. Uiteraard is het ook mogelijk dat je de training puur en alleen volgt om de methodiek in je eigen praktijk, instelling of klas in te zetten. Er zijn geen verwachtingen wat dat betreft.
  • Je ontvang deze dagen ook extra tips in het werken met de GevoelsVerkenner poppetjesset van Verwonderland. Het is aan te raden dat je deze in bezit hebt en meeneemt. Mocht je workshops willen geven aan professionals en ook met de poppetjes naar buiten treden dan verwacht ik dat je in bezit bent van de originele GevoelsVerkenner poppetjesset.
  • Er wordt een HBO- opleidings-, denk- en/of werkniveau gevraagd (soms hebben mensen dit zelf verworven). Deelnemers hebben ervaring opgedaan op het gebied van coachende of therapeutische vaardigheden en zijn bereid tot zelfreflectie.

Wie weet zie ik je in juni of oktober 2023! Heb je interesse dan hoor ik het graag
Laat je me het ook weten mocht je nog vragen hebben?

We gaan er weer bijzondere dagen van maken…:)

Foto’s: Klooster Nieuwkerk Goirle

Back To Top