skip to Main Content
Stap je mee in de wereld van je Gevoelslandschap?


Heb je de GevoelsAnkers en wil je lekker veel inspiratie opdoen om hiermee te werken? Dan deel ik graag mijn ervaringen en expertise met jou tijdens het webinar  ‘GevoelsAnkers inzetten’
(GevoelsVerkenner®). Schrijf je in voor de Creatie Update om op de hoogte te blijven van de nieuwe data (na de zomervakantie). Uitschrijven kan ook weer snel en eenvoudig.

Je hebt straks sowieso 6 inspirerende werkvormen in the pocket en gaat de kracht van deze tool zelf op interactieve wijze ervaren. Het is het meest effectief als je het handboek en de kaarten al hebt gelezen. Zodat er enige basiskennis aanwezig is. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Meedoen kan alleen als je in het bezit bent van de GevoelsAnkers, deze kun je hier bestellen: www.greetjewelten.com

Ik ben erop gericht met dit webinar jou een kickstart te geven om geïnspireerd aan de slag te kunnen gaan met alles wat je ervaren en ontdekt hebt.

Lees hieronder enkele reacties van voorgaande deelnemers op het webinar: ‘GevoelsAnkers inzetten’.

Annerieke Siemons Lev & Beleven

Super inspirerend! De GevoelsAnkers passen perfect bij mijn doelgroep en waar mijn praktijk voor staat. Het was prettig om naar je te luisteren. Je straalt een heerlijke rust uit en fijn ook dat je veel praktijkvoorbeelden noemde.

Loes Loeffen

Super waardevolle webinar en ik heb er veel van opgestoken. Bedankt voor je heldere uitleg en de vele voorbeelden. Dat maakt het gelijk heel duidelijk en toepasbaar voor in de praktijk. Bedankt!!!

Vicky Nuyts- De Glundering

Ik was er live bij én keek toch nog even de replay. De werkvormen die we konden meedoen van op een afstand waren heel fijn. De opbouw was tof en makkelijk te volgen. De voorbeelden echt en herkenbaar.

Jessica Benedetto- Spoenk Sparkel

Dankjewel. Het geeft meer ideeën. Oneindig veel mogelijkheden. Prachtig ontwikkeld spel. Top.

Annemarie Laseur- RT praktijk Baarn

Je hebt echt een prachtige tool ontwikkeld met de GevoelsVerkenner. Het werken met Ankers is een meer dan waardevolle aanvulling. Je hebt in korte tijd heel veel info gegeven waar je ook echt meteen mee aan de slag kan, zowel met de cliënten, maar ook voor mezelf!

Myriam Reniers- Coaching Myrabelle

Heel fijn webinar waar ik weer extra inspiratie uit mocht opdoen. Leuke afwisseling tussen luisteren en zelf doen.

Wilma Kok- Narande in Oeganda

 Erg goed webinar. Heb nu meer tools in handen om de ankers in te zetten. Blij dat ik erbij kon zijn.

GevoelsAnkers Corine webinar

Foto: Corine van Studio be you

Corine Studio be you webinar GevoelsAnkers

Foto: Corine van Studio be you

Back To Top