skip to Main Content

Een kwezel aan boord is een avontuurlijke, filosofische en sprookjesachtige roman. De rode draad is de innerlijke criticus die we allemaal met ons meedragen: de Kwezel! Ze hebben veel gemeenschappelijke kenmerken maar zijn ook weer anders… Is jouw kwezel ook aan boord?

Dit vermakelijke verhaal, dat zich afspeelt op Vlieland en het mysterieuze eiland San Borondón is geschikt voor kinderen (+ 9 jaar) en volwassenen. Ideaal als voorleesboek, ook voor in de klas. De sfeervolle illustraties zijn gemaakt door Marloes de Vries, één van de meest bekende illustratoren van Nederland.

Het boek bestaande uit 178 pagina’s is uitgerust met een hardcover en gedrukt in Amsterdam op FSC gecertificeerd papier. Neem gauw een kijkje voor meer beelden, informatie en reacties in mijn webwinkel. Hier is het boek tevens aan te schaffen.

Jennifer Elbert
“Een kwezel aan boord is vlot geschreven en ontwikkelt zich op een prettige manier. Het is makkelijk voorstelbaar door de realistische omgeving van Vlieland waar het verhaal deels plaatsvindt, en de fantasie van San Borondón spreekt heerlijk tot de verbeelding, evenals het wezentje de kwezel waar het verhaal om draait. De kwezel brengt een boodschap. Dit zit erg goed verweven in de gebeurtenissen op Vlieland en rondom de ontdekkingstocht naar San Borondón. Het is op ieder punt relevant. Er is een ontwikkeling, er gebeurt iets, het is cruciaal voor de afloop. Op een zeker punt kom je in een stroomversnelling terecht en word je helemaal het verhaal in gezogen.’

Back To Top