skip to Main Content

Hier kun je een korte introductie vinden op waardevolle, aanvullende tools die je in je praktijk, klas  en/of tijdens workshops en trainingen kunt inzetten. Ze zijn ontstaan ter verrijking en verdieping in het werken met de GevoelsVerkenner methodiek.

Meer informatie en beelden kun je vinden in de webshop bij de desbetreffende creatie/ tool:

www.greetjewelten.com
GevoelsAnkers

Met deze kwalitatief hoogwaardig afgewerkte GevoelsAnkers kun je een opstelling op de vloer maken. Hiermee kun je een eigen uniek GevoelsLandschap op de vloer opstellen. Door op een GevoelsAnker van een bepaalde verkenner te gaan staan, kun je deze exploreren. Het helpt om te visualiseren, bekrachtigen en lichamelijk te voelen waar je staat, wat je nodig hebt of waar je bijvoorbeeld weerstand bij voelt. Het vergroot de speelsheid, dynamiek en betrekt op effectieve en subtiele wijze het lichaam bij je gevoelswereld.
De uitsnede in de GevoelsAnkers kun je gebruiken als je met een kijkrichting wilt werken. De ankers hebben diameter van 30 cm en zijn dus ook geschikt voor grote voetmaten. Hiermee heb je een zeer aansprekende (extra) tool in handen om in je praktijk, klas of tijdens een training of workshop te gebruiken.

Werkboekjes

Met behulp van deze zorgvuldig samengestelde werkboekjes heb je een waardevolle tool om GevoelsVerkenner® succesvol te kunnen integreren.
Deze stevige fullcolour werkboekjes zijn van hoge kwaliteit, afgewerkt met glanslaminaat (cover), gedrukt op extra dik papier. Schaf de voorraad werkboekjes met staffelkorting aan voor je praktijk, instelling of klas. Via de webshop kun je kiezen voor 10 werkboekjes of 20 werkboekjes (hogere korting). Je kunt een werkboekje inclusief geven aansluitend op een coachtraject of training die je geeft. Uiteraard kun je de werkboekjes ook verkopen, de advies verkoopprijs wordt vernoemd in de webshop.
Het werken met deze werkboekjes geeft zowel de cliënt, cursist of leerling als belangrijke anderen (gezinsleden, leerkrachten e.d.) waardevolle inzichten, handvatten en tips ontstaan vanuit de eigen wijsheid.  

GevoelsTableau

Het GevoelsTableau (47 hoog x 30cm breed) bestaat uit 2 delen stevig, water- en vuilafstotend zeil, welke handmatig aan elkaar gestikt zijn. Op het ene deel staat een superhandige, grotere versie van de GevoelsPoster op een houten klembord. Dit geeft veel extra ruimte om op te werken, met bijvoorbeeld poppetjes en aanvullende spelmaterialen. Op het andere deel staat een prikkelende illustratie van de GevoelsVerkenner. Deze kun je gebruiken ter inspiratie, decoratie en om te prikkelen als gespreksopener.
Zo heb je twee eyecatchers waarmee je direct de aandacht trekt en binnen een handomdraai de ideale tool om mee aan de slag te gaan. Het houten klembord maakt het gebruik makkelijk hanteerbaar.

Lees verder over GevoelsVerkenner..
Back To Top