skip to Main Content

Hieronder vind je informatie over het webinar: ‘GevoelsVerkenner de basis’. Wil je meer weten over het webinar GevoelsAnker inzetten? Klik dan op onderstaande link of scroll helemaal naar beneden.

GevoelsVerkenner de basis

Heb je GevoelsVerkenner en wil je wat support om er mee te werken? Doe je dit liever samen? Dan deel ik graag mijn ervaringen en expertise met jou. Ook gaan we direct praktisch aan de slag.
Het is het meest effectief als je het handboek en de kaarten al hebt gelezen. Zodat er enige basiskennis aanwezig is. Er is een maximum aantal deelnemers, dus schrijf je nu in om zeker mee te kunnen doen op dinsdag 1 maart van 10:30u tot 11:45u. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. 
Mocht je er LIVE niet bij kunnen zijn, geen probleem, schrijf je gewoon in en je ontvangt een link direct na afloop van het webinar. De opname kun je vervolgens binnen 14 dagen terugkijken.  

Meer info en/of inschrijven:
Webinar GevoelsVerkenner – de basis (webinargeek.com)

Lees hieronder enkele reacties van voorgaande deelnemers op het webinar: ‘GevoelsVerkenner de basis’.

Trudy Borst- Poptalk

Super! Ik heb weer een aantal ideetjes opgedaan en ga er mee aan de slag!

Angela Peters- SmartThinkingBreda

Heerlijk verhelderend en ook bevestigend dat ik op het goede spoor zit. Heb er al veel mee gewerkt en vele inzichten zien ontstaan. Dank je wel Greetje.

Janneke van Lint- Praktijk Toermalijn

Erg inspirerend, goede uitleg en je hebt een prachtige Gevoelsverkenner Methodiek ontwikkeld waar je trots op mag zijn!

Caroline Jaroszewski

Duidelijke uitleg op een aangename manier gebracht. Ik heb het spel zelf nog niet gebruikt omdat ik nog coach in opleiding ben maar vanmorgen voor het webinar in de handleiding gevlogen en nu samen met het webinar een zeer duidelijk beeld over deze waardevolle methodiek! Ik denk dat ik hiermee vele leuke uurtjes in mijn toekomstige praktijk ga kunnen vullen!

Praktijk Christel Ahles

Duidelijke info, verhelderend, nog meer enthousiast geworden, fijn dat je rustig praat, een actief webinar hebt gegeven waar ik zelf ook inzicht door heb ontvangen. Tot een volgende keer!

Coby Bouwmans- Autisme en Zo

Inspirerend en het liet me echt zien dat het zo mooi in de juiste afstemming zit en daar ga ik graag voor.

Monique Lohuis Kindercoach

Heel fijn en verhelderend. De opdrachtjes ga ik nog eens rustig overdoen als ik je webinar nog eens luister.

Simone vd Broek- Potje Geluk kindercoaching

Het gaf echt inzichten en heeft mijn creatieve brein aangezet. Ik kan dit zeker koppelen aan de geboortepsychologie waar ik mee werk.

Kristl Caels – Praktijk Happy Me

Super, duidelijk, aangename stem om naar te luisteren, inspirerend.

Foto: Kids coaching by Hanneke

Foto: Trudy Borst van Poptalk

GevoelsAnkers inzetten (GevoelsVerkenner)

Heb je de GevoelsAnkers en wil je graag veel inspiratie opdoen om er mee te werken? Dan deel ik graag mijn ervaringen en expertise met jou tijdens het webinar op woensdag 2 maart van 10:30u tot 11:50u. Je hebt straks sowieso 6 inspirerende werkvormen in the pocket en gaat de kracht van deze tool zelf op interactieve wijze ervaren. Het is het meest effectief als je het handboek en de kaarten al hebt gelezen. Zodat er enige basiskennis aanwezig is. Er is een maximum aantal deelnemers, dus schrijf je nu in om zeker mee te kunnen doen. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.  Mocht je er LIVE niet bij kunnen zijn, geen probleem, schrijf je gewoon in en je ontvangt een link direct na afloop van het webinar. De opname kun je vervolgens binnen 14 dagen terugkijken.  

Interesse om deel te nemen aan het webinar ‘GevoelsAnkers inzetten’? Klik dan voor meer informatie en/ of aanmelden op de onderstaande link.

Webinar GevoelsAnkers inzetten (webinargeek.com)

Meedoen kan alleen als je in het bezit bent van de GevoelsAnkers, deze kun je hier bestellen: www.greetjewelten.com

Lees hieronder enkele reacties van voorgaande deelnemers op het webinar: ‘GevoelsAnkers inzetten’.

Annerieke Siemons Lev & Beleven

Super inspirerend! De GevoelsAnkers passen perfect bij mijn doelgroep en waar mijn praktijk voor staat. Het was prettig om naar je te luisteren. Je straalt een heerlijke rust uit en fijn ook dat je veel praktijkvoorbeelden noemde.

Loes Loeffen

Super waardevolle webinar en ik heb er veel van opgestoken. Bedankt voor je heldere uitleg en de vele voorbeelden. Dat maakt het gelijk heel duidelijk en toepasbaar voor in de praktijk. Bedankt!!!

Vicky Nuyts- De Glundering

Ik was er live bij én keek toch nog even de replay. De werkvormen die we konden meedoen van op een afstand waren heel fijn. De opbouw was tof en makkelijk te volgen. De voorbeelden echt en herkenbaar.

Jessica Benedetto- Spoenk Sparkel

Dankjewel. Het geeft meer ideeën. Oneindig veel mogelijkheden. Prachtig ontwikkeld spel. Top.

Annemarie Laseur- RT praktijk Baarn

Je hebt echt een prachtige tool ontwikkeld met de GevoelsVerkenner. Het werken met Ankers is een meer dan waardevolle aanvulling. Je hebt in korte tijd heel veel info gegeven waar je ook echt meteen mee aan de slag kan, zowel met de cliënten, maar ook voor mezelf!

Myriam Reniers- Coaching Myrabelle

Heel fijn webinar waar ik weer extra inspiratie uit mocht opdoen. Leuke afwisseling tussen luisteren en zelf doen.

Wilma Kok- Narande in Oeganda

 Erg goed webinar. Heb nu meer tools in handen om de ankers in te zetten. Blij dat ik erbij kon zijn.

GevoelsAnkers Corine webinar

Foto: Corine van Studio be you

Corine Studio be you webinar GevoelsAnkers

Foto: Corine van Studio be you

Back To Top