skip to Main Content

Volgend jaar komt er een modern sprookje uit, over de interne criticus die we allemaal met ons meedragen. Ik ben hier al een poos mee bezig, zo ben ik op reis geweest om inspiratie op te doen. Het verhaal vordert en ik wordt steeds verliefder op het filosofische en avontuurlijke sprookje dat ik aan het schrijven ben. Het boek gaat naadloos aansluiten op de beleefwereld van kinderen en komt vol rijkelijk geïllustreerde verhalen, met grappige, beeldende suggesties.

Als je me een vriendschapsverzoek zoekt kun je schrijfavonturen volgen via mijn persoonlijke facebookaccount: Greetje Welten. Daar lees je berichten zoals hieronder. Of schrijf je even in voor mijn ‘Creaties Updates’, deze verstuur ik eens per maand.

Vanmiddag geïnspireerd aan mijn boek gewerkt, in mijn Palmeese huisje. Gisteren op een terrasje in Tazacorte (ouderwets met de pen). Een heerlijk slaperig dorpje, met uitzicht op bananenplantages. Vanochtend vroeg een fantastische wandeling gemaakt in het nationaal park Caldera de Taburiente, een spectaculaire erosiekrater. Via een steile weg, met om de paar seconden een bocht (‘curvas peligrosas’) ongeveer 2000 meter omhoog gereden om vanuit dit punt de magie van deze plek aan me te laten openbaren. Mooi is het daar hé? Ook nog 2 foto’s met het bewijs dat ik hier daadwerkelijk ook geschreven heb.”

Back To Top